.

«Κάνε μύες, αγόρι μου να ζήσεις, περισσότερο»

Δεν το λέει η μαμά, το λέει η επιστήμη. Στο γυμναστήριο θα δεις όλα τα είδη ανθρώπων. Τύπους που προπονούνται για κάποιο σκοπό –για να...


Δεν το λέει η μαμά, το λέει η επιστήμη.

Στο γυμναστήριο θα δεις όλα τα είδη ανθρώπων. Τύπους που προπονούνται για κάποιο σκοπό –για να βοηθηθούν για το άθλημά τους-, αμετανόητους κάγκουρες ή τους κλασικούς γυμναστηριακούς που πάνε για να κοιτάζονται στον καθρέφτη και για να του κοιτάζουν οι άλλοι.

Και όμως κοίτα να δεις που όλοι αυτοί που δίνουν τα πάντα για να έχουν μύες από ατσάλι (δεν μιλάμε για αυτούς που παίρνουν φαρμακάκι) θα ζήσουν παραπάνω από τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς.


Όσο περίεργο και αν σου ακούγεται, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Michigan όποιος έχει δυνατούς μύες και τιμά τη γυμναστική αυξάνει τις πιθανότητες μακροζωίας του. Η έρευνα έδειξε ότι μεταξύ τυπάδων με τυπική μυϊκή μάζα και αυτών που λιώνουν στο γυμναστήριο, οι δεύτεροι έχουν 50% πιθανότητα να ζήσουν παραπάνω.

Στην έρευνα συμμετείχαν 8,326 άνθρωποι, ηλικίας 65 χρονών και άνω και κατηγοριοποιήθηκαν σε αδύναμους και δυνατούς. Όπως κατάλαβες οι δεύτεροι παραήταν σκληροί για να πεθάνουν.

Μήπως να γυμνάζεσαι πιο εντατικά μετά από αυτό;

  www.ratpack.gr

Related

Break New 4387404365859946170

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item