.

Γιόγκα, πιλάτες, εκφραστικός χορός και πολεμικές τέχνες σε μία δωρεάν ημερίδα για όλους

Ιστορικά, για πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς που μάλιστα απείχαν γεωγραφικά μεταξύ τους, η εναρμόνιση του νου με το σώμα είχε αναδειχ...


Ιστορικά, για πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς που μάλιστα απείχαν γεωγραφικά μεταξύ τους, η εναρμόνιση του νου με το σώμα είχε αναδειχθεί σε πρώτο μέλημα κουλτούρας και προσωπικής αναζήτησης. Μπορεί οι διαδρομές να άλλαζαν κάθε φορά αλλά ο στόχος παρέμενε (και παραμένει) ο ίδιος: η εναρμόνιση του ανθρώπου με το περιβάλλον, η ανακάλυψη του εαυτού και η επίτευξη της γαλήνης.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια πορείας, ο δημοφιλής πολυχώρος Shantom που δημιούργησε η Λήδα Shantala με τη μητέρα της Σμάρω Στεφανίδου φέρνει τη 16η βιωματική ημερίδα και ανοίγει ελεύθερα έναν ολόκληρο κόσμο από τεχνικές για να «Ανακαλύψεις τον εαυτό σου».


Την Κυριακή 23 του μηνός, στο όμορφο αρχιτεκτόνημα του Χαλανδρίου (Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala»), ανοικτά μαθήματα και performances από τους ειδικούς instructors της κάθε τέχνης προσφέρουν αυθεντικούς τρόπους άσκησης και σοφίας από όλο τον κόσμο: κλασική ινδική γιόγκα για μικρούς και μεγάλους, πιλάτες, Alternative Dance Fitness (NIA), σύγχρονος, εκφραστικός χορός Isadora Dunkan, Latin, Αφρο-σύγχρονος, ινδικός κλασικός Bharata Natyam, ανατολίτικος (και για μαμάδες με κόρες), εναέριος αλλά και πολεμικές τέχνες όπως Kung fu και αυτοάμυνα για γυναίκες.


«Όπως η γνωριμία με τον εαυτό δεν μπορεί παρά να είναι βιωματική, έτσι και η γνωριμία με τις τεχνικές που οδηγούν στην εμβάθυνση δεν μπορεί παρά να είναι αντιστοίχως βιωματική», λένε οι ίδιοι. Οπότε αν αναζητάτε κάτι περισσότερο από τη σωματική και ψυχική σας υγεία, κάτι περισσότερο από ένα όμορφο κορμί και καλή διάθεση, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε και να βρείτε την τεχνική που ταιριάζει στη δική σας ιδιοσυγκρασία, να βρείτε τη δική σας διαδρομή για εκτόνωση, χαλάρωση, ψυχική και πνευματική εμβάθυνση.


16η βιωματική ημερίδα: «Ανακάλυψε τον εαυτό σου» | Πολυχώρος Πολιτισμού & Τεχνών «Σμάρω Στεφανίδου – Λήδα Shantala», Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, 152 31 Κ. Χαλάνδρι | 2106717529 | 23 Σεπτεμβρίου | 2-10 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη.

  www.athinorama.gr

Related

Break New 957265594111406886

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item