.

Άσκηση «κρεμάλα»: Η πιο φρέσκια παραλλαγή HIIT για να καις λίπος μαζί με την κολλητή σου!

Συνεργάστηκε η Χριστίνα Μαυρίδου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, personal trainer (www.personaltrainerchristy.com).  Κρεμάλα  Τι είναι: ...


Συνεργάστηκε η Χριστίνα Μαυρίδου, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, personal trainer (www.personaltrainerchristy.com). 

Κρεμάλα 
Τι είναι: 

Ένα ασκησιολόγιο χωρίς πρόγραμμα στην οποία παίρνεις μια φίλη (και ένα σημειωματάριο) και μετά κάνετε με τη σειρά ασκήσεις, σετ και επαναλήψεις για μια προπόνηση όσο δυνατή θέλεις εσύ.

Γιατί αποδίδει: 

Επειδή δεν κάνεις ποτέ τις ίδιες ασκήσεις ή σετ, το σώμα και ο εγκέφαλός σου εκπλήσσονται συνεχώς από την επόμενη κίνηση σχολιάζει η trainer Χριστίνα Μαυρίδου.

Πώς θα το κάνεις: 

Πάρε ένα χαρτί και σημείωσε πρώτα τον αριθμό των σετ που θέλεις να κάνεις (3-7 είναι καλό εύρος) και μετά φτιάξε δύο στήλες: μία για τις ασκήσεις και μία για τον αριθμό των επαναλήψεων.

Δώσε το χαρτί και το στυλό στα άλλα μέλη της ομάδας και άφησε τον καθένα να συμπληρώσει ένα κενό με μια άσκηση που θα ήθελε να κάνει και τον αριθμό των επαναλήψεων που βάζει στόχο. Γυρίστε το χαρτί μεταξύ σας μέχρι να γεμίσει –ή μέχρι να έχετε έναν κατάλογο με αρκετές ασκήσεις– και μετά ξεκινήστε.

  www.shape.gr

Related

Break New 5015170244608736491

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item