.

Το Σάββατο η μεγάλη "μάχη του Δημήτρη Μάλλιαρη και του Ανδρέα Σοφιανού

Οι ευχές όλων μας θ' ακολουθούν τους πρωταθλητές μας στους δύσκολους αγώνες τους στη Σαντορίνη   Μία νέα αγωνιστική πρόκληση...Οι ευχές όλων μας θ' ακολουθούν τους πρωταθλητές μας στους δύσκολους αγώνες τους στη Σαντορίνη 

Μία νέα αγωνιστική πρόκληση για τον Δημήτρη Μάλλιαρη και τον Ανδρέα Σοφιανό 

Όσοι παρακολούθησαν τον τελευταίο αγώνα του Δημήτρη Μάλλιαρη με τον Γερμανό αντίπαλο Αlexander Poppeck, στο κλειστό στάδιο ΑΕΘΛΙΟΝ της Ανδραβίδας, θυμούνται την δήλωση του Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Kick Boxing-WKF για την Ωκεανία, Γιώργου Περγιάλη, ότι ο νεαρός πρωταθλητής των ρινγκ και της καρδιάς μας, θα αγωνιστεί στη Σαντορίνη προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην κατηγορία WKF.

Μαζί του ο, επίσης, πρωταθλητής μας Ανδρέας Σοφιανός, θα δώσει την δική του μάχη.

Η μεγάλη μέρα πλησιάζει.... 

Το προσεχές Σάββατο 13 Οκτωβρίου, οι δύο πρωταθλητές μας, τους οποίους θα συνοδεύει ο προπονητής τους Αντώνης Γιαννακόπουλος, θα βρίσκονται στη Σαντορίνη για να υπερασπιστούν τους τίτλους τους. Θα δώσουν δύσκολους αγώνες έχοντας κοντά τους γονείς τους αλλά μακριά από γνωστούς και φίλους, οι οποίοι όμως θα τους συνοδεύουν και θα τους στηρίζουν νοερά.

Γιατί όλοι είμαστε σίγουροι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, ότι τα δυο μας λιοντάρια θα τα δώσουν όλα για όλα, κάνοντας για άλλη μία φορά υπερήφανα τα Λεχαινά αλλά και όλο το Νομό Ηλείας. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 

"Προετοιμάζομαι εντατικά για τον αγώνα μου στη Σαντορίνη, παρέα με τον συναθλητή και φίλο μου Ανδρέα Σοφιανό και φυσικά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Αντώνη Γιαννακόπουλου.

Φυσικά κι έχω ένα άγχος, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλους τους αγώνες που δίνω.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, τόσο εγώ και νομίζω το ίδιο ισχύει και τον Ανδρέα Σοφιανό, πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πως πέρα από την προσωπική μας προσπάθεια θέλουμε ν' ακουστεί και η περιοχή μας.

Οι αγώνες μας είναι δύσκολοι, θα αντιμετωπίσουμε σκληρούς αντιπάλους αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για όλα".Δείτε απόσπασμα από τον αγώνα του Δημήτρη Μάλλιαρη με τον Γερμανό αντίπαλό του

 Related

Break New 7827871496060519204

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item