.

Στη Σαντορίνη μίλησε η καρδιά του λιονταριού! [φωτογραφίες]

Μια ακόμη μεγάλη νίκη για τον "Λεοντόκαρδο" Δημήτρη Μάλλιαρη  Υπερήφανη η Ηλεία και για τον Ανδρέα Σοφιανό  Και στην Σαντο...


Μια ακόμη μεγάλη νίκη για τον "Λεοντόκαρδο" Δημήτρη Μάλλιαρη 

Υπερήφανη η Ηλεία και για τον Ανδρέα Σοφιανό 

Και στην Σαντορίνη μίλησε η καρδιά και η ψυχή του Ηλείου πρωταθλητή των Μαχητικών Τεχνών Δημήτρη Μάλλιαρη, ο οποίος υπερασπίστηκε τον τίτλο του στην κατηγορία WKF απέναντι στον Μιχάλη Καραμουσκέτα, σ' έναν δύσκολο κι επίπονο αγώνα.

Για ακόμη μία φορά ο νεαρός Δημήτρης έκανε υπερήφανα τα Λεχαινά αλλά και όλη την Ηλεία, με τους χιλιάδες υποστηρικτές του στο Νομό να τον "συντροφεύουν" έστω νοερά, στη μεγάλη προσπάθειά του που κατέληξε στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Το σεμνό και πάντα χαμογελαστό παιδί από τα Λεχαινά Ηλείας, έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων των αθλητών των μαχητικών τεχνών, κυρίως λόγω του πάθους που δείχνει σε κάθε αγώνα.

Αναμφισβήτητα και δεν πρέπει καθόλου απαρατήρητο να περάσει και η εξίσου μεγάλη νίκη του Ανδρέα Σοφιανού στην κατηγορία των 75 κιλών, ο οποίος φαίνεται να βαδίζει στο δρόμο των επιτυχιών του φίλου και συναθλητή του Μάλλιαρη.

Η ύψιστη τιμή για τον προπονητή τους Αντώνη Γιαννακόπουλο που δεν προπονεί μόνο δύο "δυνατούς" αθλητές, αλλά πάνω απ' όλα δύο καλά παιδιά!

Τα ειλικρινή συγχαρητήρια του newsgf.net, σε όλους!!!


Related

Break New 7246832751372868630

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item