.

Πυγμάχοι σταματούν τον αγώνα για να απολαύσουν το ανελέητο ξύλο στην εξέδρα

Ο πραγματικός αγώνας δεν έγινε στο ρινγκ.   Ο άλλοτε πρωταθλητής βαρέων βαρών, Tyson Fury έκανε το Σαββατοκύριακο το μεγάλο comeback π...


Ο πραγματικός αγώνας δεν έγινε στο ρινγκ. 

Ο άλλοτε πρωταθλητής βαρέων βαρών, Tyson Fury έκανε το Σαββατοκύριακο το μεγάλο comeback που όλοι περιμέναμε. Για πρώτη φορά μετά το 2015 και τη μεγάλη του νίκη επί του Wladimir Klitschko, o Βρετανός πυγμάχος ήταν σαρωτικός αποδεικνύοντας ότι η τρίχρονη αποχή δεν τον άγγιξε. Απέναντι στον Sefer Seferi μάλιστα έκανε έναν υγιεινό περίπατο καθώς μέσα σε τέσσερις γύρους είχε τελειώσει τη δουλειά.

Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο πάντως, ο αγώνας είχε τεράστιο ενδιαφέρον. Μια μικρή διευκρίνιση μόνο, δεν μιλάμε για αυτόν που γινόταν στο ρινγκ, αλλά στην εξέδρα. Εκεί που γύρω στα 15 άτομα ξέχασαν πως είναι απλοί θεατές και αποφάσισαν να το κάνουν… αρένα.
 
Για να σταμάτησε μέχρι και ο ίδιος ο Fury -ναι την ώρα του αγώνα - για να απολαύσει το τουρλουμπούκι της εξέδρας τότε καταλαβαίνει κανείς το πόσο «αγχωτική» ήταν η επικράτησή του.

  www.ratpack.gr

Related

Break New 810836606619618988

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item