.

Σκότωσε το λίπος σου με μία και μόνο άσκηση

Την εφαρμόζεις στο τέλος της γυμναστικής σου και απογειώνεις τον μεταβολισμό σου. Τέλειωσες το πρόγραμμά στο γυμναστήριο και είσαι έτοι...


Την εφαρμόζεις στο τέλος της γυμναστικής σου και απογειώνεις τον μεταβολισμό σου. Τέλειωσες το πρόγραμμά στο γυμναστήριο και είσαι έτοιμος για το σπίτι; Μήπως να έκανες μία ακόμα άσκηση για να κάψεις κι άλλο λίπος; Μην το σκέφτεσαι και μη βαριέσαι. Πέντε λεπτάκια ακόμα είναι, τα οποία όμως θα κάνουν την απόλυτη διαφορά. Έλα, πάμε, το 'χεις!

 

Στάσου μπροστά από μία μπάλα σούμο και ετοιμάσου για δυναμικά άλματα σε στάση άρσεων θανάτου. Προετοιμασία: Στέκεσαι πάνω από τη μπάλα σούμο (ή αλλιώς kettlebell) την οποία και πιάνεις από χερούλι με τα δύο χέρια.

Η στάση σου πρέπει να είναι με λυγισμένα πόδια αλλά με την πλάτη σε ευθεία κλίση.

Εκτέλεση: Αφού είσαι έτοιμος, κάνεις άλματα. Όχι όμως ψηλά, αλλά εκρηκτικά. Την ώρα του άλματος τεντώνει το σώμα σου, και κατά την προσγείωση επιστρέφεις στην αρχική σου στάση. Και ξανά πάλι.

Επαναλήψεις: 10 άλματα, 5 σετ, 1 λεπτό ξεκούραση
Προσοχή: Τα γόνατά σου να μην προσπερνούν το ύψος των παπουτσιών, ενώ δώσε ιδιαίτερη βάση η μεση σου να είναι ευθεία και όχι σε κλίση.

Με τα εκρηκτικα άλματα που κάνεις σε συνδυασμό με το ότι σηκώνεις το βάρος της μπάλας σούμο, «απογειώνεις» τον μεταβολισμό σου και είσαι σε θέση να «κάψεις» ότι λίπος έχει απομείνει μετά τη γενικότερη εκγύμνασή σου. Δυσκολάκι μεν, αξίζει τον κόπο δε.

  www.ratpack.gr

Related

Break New 3723149783799512280

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item