.

"Έλαμψαν" οι Πατρινοί πυγμάχοι στο διεθνές τουρνουά "The unknown champion"

Με πολλές επιτυχίες των Πατρινών αθλητών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ, το διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "The unkno...


Με πολλές επιτυχίες των Πατρινών αθλητών πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της ΕΑΠ, το διεθνές τουρνουά πυγμαχίας "The unknown champion", στο οποίο πήραν μέρος πυγμάχοι από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ιταλία και την Βραζιλία. Μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου στην οποία έλαμψαν οι πυγμάχοι των ομάδων της περιοχής μας που έδωσαν το παρών σε πολλούς τελικούς.


Χρυσό μετάλλιο στο τουρνουά κέρδισαν η Φωτεινή και Χρυσούλα Πλέα από την Παναχαϊκή, η Εβελίνα Μαυρομμάτη από την Άμυνα, ο Βασίλης Παπαδόπουλος από την ΕΑΠ και ο Βασίλης Τσιρικλός από την ΠΥΓΜΗ.


Δεύτερη θέση είχαμε για τους Στάθη Βλαχοθανάση, Διονύση Ψυχογιό, Άγγελο Ανατολάκη και Ζαφείρη Μιχαλιτσιάνο από την Παναχαϊκή, Αλέξανδρο Μίλλερ από την Άμυνα Πατρών, Γιώργο Μπασιλάρη από την ΠΥΓΜΗ, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε η Σύνη Κατζόγια από τον Τόφαλο Πατρών.


sportin.gr

Related

Break New 6985787778021712000

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item