.

Πυγμαχία: Θρίαμβος του Νουρμαγκομέντοφ στη μονομαχία με τον ΜακΓκρέγκορ στον αγώνα της χρονιάς [video]

Ξύλο... παντού είχε ο αγώνας πυγμαχίας του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Λας Βέγκας καθώς ο Ρώσος αφού αποτελείω...


Ξύλο... παντού είχε ο αγώνας πυγμαχίας του Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ με τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο Λας Βέγκας καθώς ο Ρώσος αφού αποτελείωσε τον αντίπαλό του, βάλθηκε να δείρει και όλη την ομάδα του. 

Ο 30χρονος Ρώσος ήταν πολύ καλύτερος στον αγώνα και πήρε τη νίκη με πνιγμό στον 4ο γύρο με τον ΜακΓκρέγκορ να έχει δεχθεί σωρεία από χτυπήματα νωρίτερα. Ο Νουρμαγκομέντοφ με το τέλος του αγώνα ήταν έξαλλος και βγήκε από το οκτάγωνο κάνοντας επίθεση στην ομάδα του αντιπάλου του και προκλήθηκε χάος στις πρώτες σειρές γύρω από την αρένα.

Την ίδια ώρα, ένα μέλος της ομάδας του Νουρμαγκομέντοφ επιτέθηκε στον ζαλισμένο ΜακΓκρέγκορ χωρίς αυτός να ανταποδώσει. Μετά απ’ όλα αυτά το αφεντικό του UFC, Ντάνα Γουάιτ, αρνήθηκε να δώσει τη ζώνη στον Ρώσο ζητώντας του εξηγήσεις.

Εν τέλει ο Νουρμαγκομέντοφ αφού πήρε ξανά τη ζώνη του αποχώρησε μαζί με την ομάδα του μέσα σε αποδοκιμασίες από την πλειοψηφία του κοινού, ενώ μάλιστα δέχθηκε και πολλά αντικείμενα. 

Δείτε βίντεο από ότι έγινε στον αγώνα, αλλά και μετά:


www.iefimerida.gr

Related

Break New 2289826828783569443

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item