.

Είδηση που προκαλεί σοκ για τον McGregor

Δεν έχουμε μιλήσει από τον αγώνα με τον Nurmagomedov"... Αυτή είναι η πρόσφατη δήλωση του Jon Kavanagh που έβαλε φωτιά στα σενάρια ...


Δεν έχουμε μιλήσει από τον αγώνα με τον Nurmagomedov"... Αυτή είναι η πρόσφατη δήλωση του Jon Kavanagh που έβαλε φωτιά στα σενάρια πως αλλάζει camp ο Conor McGregor.

"Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι κάνει. Δεν έχω μιλήσει μαζί του ούτε μία φορά μετά τον αγώνα. Ασχολείται με το ουίσκι που παράγει αυτό τον καιρό, έχει ξεπουλήσει, είναι τρελό αυτό. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του για να ξέρω τι θα κάνει από εδώ και πέρα. Πρέπει να ρωτήσετε εκείνον", ήταν οι ατάκες του Kavanagh που φαίνεται να έχει απομακρυνθεί από τον Notorious που δεν αποκλείεται να αλλάξει ακόμα και προπονητική στέγη.

Πιστεύετε ότι θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη του; Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι ο Conor McGregor προπονείται από το 2008 με τον Jon Kavanagh.

  www.sport24.gr

Related

Break New 6761656731047054396

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item