.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν τέσσερα άτομα για το κύκλωμα των αναβολικών – Νέες αποκαλύψεις

Προφυλακίστηκαν τέσσερις από τους 11 κατηγορούμενους  Ανάμεσά τους ο 47χρονος στέλεχος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και...


Προφυλακίστηκαν τέσσερις από τους 11 κατηγορούμενους 
Ανάμεσά τους ο 47χρονος στέλεχος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Ελλάδας και ο 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στα Χανιά 

Η διακίνηση των σκευασμάτων, σύμφωνα με τις αρχές, γινόταν κυρίως μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών και οχημάτων των μελών Προφυλακίστηκαν για συμμετοχή σε κύκλωμα που φέρεται να παρασκεύαζε και να διακινούσε αναβολικά σε Ελλάδα και εξωτερικό τέσσερις από τους 11 κατηγορούμενους.

Ανάμεσα αυτών που οδηγήθηκαν στη φυλακή είναι ο 47χρονος στέλεχος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Fitness Ελλάδας και ο 37χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στα Χανιά που σύμφωνα με το κατηγορητήριο φέρονται να είχαν κομβικό ρόλο στο κύκλωμα των αναβολικών.

Οι κατηγορούμενοι, που κατά περίπτωση είναι αντιμέτωποι με τα αδικήματα της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της νοθείας τροφίμων, της έκθεσης, καθώς και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, τις εξαρτησιογόνες ουσίες, τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, τα όπλα και τον Εθνικό Τελωνειακό Κώδικα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις απολογίες τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες και ανέφεραν πως τα αναβολικά προορίζονταν για προσωπική χρήση.

Οι υπόλοιποι επτά κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Το κύκλωμα φέρεται να δρούσε σε διάφορες περιοχές της χώρας, κυρίως σε Αττική, Κρήτη και Ήπειρο, ενώ εμφανίζεται να είχε επεκτείνει τη δράση του στην Πολωνία, τη Γερμανία και την Κύπρο.

Σύμφωνα με την κατηγορία παρασκεύαζε και διακινούσε παράνομα και απαγορευμένα αναβολικά, επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία, αλλά και παράνομα φαρμακευτικά σκευάσματα, τα οποία χορηγούνται για την αντιμετώπιση των παρενεργειών από αναβολικές ουσίες. Η διακίνηση των σκευασμάτων, σύμφωνα με τις αρχές, γινόταν κυρίως μέσω εταιρειών ταχυμεταφορών και οχημάτων των μελών.

  www.altsantiri.gr

Related

Break New 4260577678468872609

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item